GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Två nya matställen byggs i Kalmar - intill varandra

Går allt enligt planerna kommer både hamburgerkedjan Jureskogs och asiatiska snabbmatkedjan Chopchop finnas i Kalmar till nästa sommar.
Publicerad 30 november 2020
Foto: Montage/Mostphotos

Bygglov har beviljats för de två restaurangerna ute i Hansa City, intill Rasta och Burger King.

Kalmars P&E fastighetspartner har tidigare jobbat med bägge kedjors etableringar på flera andra orter. Vd Johan Nielsen säger till Barometern att både Jureskogs och Chopchop är nöjda med placeringen intill E22.

– Min uppfattning är att kedjorna tycker att det gynnar dem att ligga ihop. Alla har sina egna koncept och jag tror det blir en bra mix.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.