Annons

Två personer ska ha körts på vid centralen efter trafikbråk

Publicerad 25 februari 2022
Polisbil. Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos
Polisbil. Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos

En trafikincident ska ha resulterat i ett bråk vid 19.30-tiden på torsdagskvällen. Personer som färdades i en A-traktor samt i en personbil ska ha hamnat i bråk efter att de stannat sina fordon vid centralstationen i Kalmar. Bråket ska ha lett till handgemäng och puttar, och därefter eskalerat.

– Polis var där med räddningstjänst och ambulans, med anledning av att två personer blivit påkörda av en A-traktorförare. En kille i 15-årsåldern misstänkts för att ha kört på de två personerna i samband med dispyten och även kolliderat med deras fordon. Han är misstänkt för grov misshandel i två fall samt skadegörelse i och med att han kolliderat med deras bil, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson.

Annons

Personerna som kördes på är två män i 20-årsåldern. De ska ha skadats lindrigt, och minst en av dem medfördes i ambulansen för kontroll.

– Det var väldigt mycket folk på platsen när vi kom fram. Killen som körde a-traktor har sagt att han känt sig tvingad att lämna platsen på grund av situationen. Vi kom i kontakt med honom vid Giraffen, säger Robert Loeffel.

Versionerna av vad som inträffat vid centralstationen skiljer sig åt. Sammanlagt har fyra anmälningar gällande incidenten inkommit till polisen. Två gäller grov misshandel och en gäller skadegörelse.

Killen i 15-årsåldern har i sin tur gjort en motanmälan gällande ofredande eftersom han ska ha blivit puttad och dragen i.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons