Annons

Unga män åtalas för grov misshandel vid Tullslätten

Fyra unga män åtalas efter en grov misshandel vid Tullslätten i somras. De misstänkta ska ha stoppat en bil och sedan misshandlat föraren och en passagerare.
Publicerad 26 augusti 2023
Sekvens från film.
Sekvens från film.Foto: Ur polisens förundersökning

Det var den 24 juli som polisen kallades till Tullslätten i Kalmar med anledning av en misshandel som flera personer bevittnat. Enligt uppgifter från förundersökningen ska en man och en kvinna varit ute och kört när de blev stannade av ett ungdomsgäng. I förhör uppger mannen som körde att tre killar ställde sig på vägen framför bilen varpå han klev ur för att se vad som stod på.

Väl ute ur bilen ska killarna skrikit åt mannen att han körde för fort och börjat misshandla honom med sparkar och slag. Mannen ska även ha blivit skallad. Kvinnan som färdades ihop med mannen fick ett knytnävsslag i ansiktet när hon försökte gå emellan. Mannen uppger att han tidigare inte träffat killarna.

Både mannen, kvinnan och ett flertalet vittnen filmade delar av misshandeln som nu finns bland bevisningen. De fyra männen, som är mellan 19 till 21 år åtalas för grov misshandel mot mannen och misshandel mot kvinnan.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons