GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Uppskjutet jubileumsfirande blev äntligen av för Kalmarsundsdansarna

Under Kristi Himmelsfärdshelgen deltog 29 medlemmar ur folkdanslaget Kalmarsundsdansarna i ett hundraårsjubileumsfirande av Svenska Folkdansringen i Stockholm.
Publicerad 9 juni 2022
Kalmarsundsdansarna uppställda på Stadshustrappan innan de gick in till mingel och jubileumsmiddagen.
Kalmarsundsdansarna uppställda på Stadshustrappan innan de gick in till mingel och jubileumsmiddagen.Foto: Privat

Firandet skulle egentligen ha gått av stapeln sommaren 2020 men sköts flera gånger upp på grund av coronapandemin.

Jubileet firades bland annat med visning av historiska tidpunkter på svartvit film, uppvisning av en jubileumshambo, workshops och guidad visning av Stockholms stadshus. Det hela avslutades med en stor middag i stadshusets blå hall med 700 gäster.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.