GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Uteträning i Kalmarsundsparken tillbaka efter pandemiuppehåll

Efter två års pandemiuppehåll kommer nu Friskis & Svettis sommarträning tillbaka till Kalmarsundsparken. Det firas med premiärfest på nationaldagen.
Publicerad 2 juni 2022 • Uppdaterad 3 juni 2022
Foto: Friskis & Svettis

År 1984 var första gången som Friskis & Svettis arrangerade gratis sommarträning i Kalmarsundsparken. Sedan dess har arrangemanget blivit en återkommande tradition som uppskattats av både Kalmarbor och turister. Efter två års pandemipaus är man nu tillbaka igen.

Den 6 juni vankas det stor premiärfest med tre olika träningspass och grillad korv. Därefter erbjuds träning varje måndag och torsdag mellan den 6 juni och 18 augusti. Alla är välkomna.

– Vi kör på den stora gräsytan intill Kalmarsundsbadet. Du kommer kunna testa på en rad olika pass, som Jympa, Coreflex, Dans och vår nyhet Multifys. På måndagar kör vi dessutom ett pass vi kallar Offroad, ett pass med en liten twist. På Offroad rör vi oss runt i området och tränar med hjälp av bryggor, stenar, sand, murar och kanske även Sveriges längsta bänk, säger Natalie Olsén, verksamhetschef på Friskis & Svettis, i ett pressmeddelande.

Natalie Olsén, verksamhetschef på Friskis & Svettis.
Natalie Olsén, verksamhetschef på Friskis & Svettis.Foto: Hedda Ottestam

Den första måndagen i varje månad genomförs även ett hinderbanepass för alla barn på gräsytan intill.

– Ta med hela familjen, vi har träning för alla! hälsar Natalie Olsén.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.