GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vardagsrum i villa började brinna: ”Brunnit ordentligt”

Publicerad 3 januari 2023
Genrebild.
Genrebild.Foto: Agnes Aronsson

Under tisdagen vid 14:15-tiden inkom larm till SOS Alarm om en brand i en villa på Fredrikslundsgatan i Nybro. Räddningstjänst skickades till platsen för att utföra släckningsarbete.

– Det har brunnit ordentligt i rummet och varit risk för spridning till vinden. Men det kunde stoppas, säger Tony Bergelind vid Trygghets- och larmcentralen.

Vid 16-tiden hade branden släckts och räddningstjänsten hade kunnat skicka hem styrkor. Några var kvar på platsen för att kontrollera att branden inte spridit sig.

Vad som orsakat branden är ännu okänt. Ingen person ska ha kommit till skada i branden.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.