unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Vårdgivare öppnar nytt: ”Ger helt andra förutsättningar”

Sedan tidigare finns Astrakanen i Emmaboda och Nybro. Nu etablerar vårdgivaren sig i Trekanten, vilket innebär att patienter nu slipper att ta sig till Smedby för att få hjälp.
Astrakanens verksamhetschef Niklas Anderberg tar med specialistläkaren Ulf Olsson till Trekanten.
Astrakanens verksamhetschef Niklas Anderberg tar med specialistläkaren Ulf Olsson till Trekanten.
Foto: Wilhelm Nilsson

Privatkliniken Astrakanen genomför nu en verksamhetsutveckling, vilket innebär att möjligheterna ska bli flera för patienterna. Astrakanen startar därför en filial i Trekanten som slår upp portarna redan den 4 november.

– Det ska bli riktigt spännande. Vi har sneglat åt det hållet tidigare men när Trekantens byalag låg på oss, kunde vi inte vänta längre. Etableringen kommer ge helt andra förutsättningar för Trekantenborna där vi också kommer kunna erbjuda specialistvård, säger Niklas Anderberg, verksamhetschef för Astrakanen.

Specialistläkaren Ulf Olsson påbörjade sitt arbete på Astrakanen i Nybro redan i augusti. Tidigare har Ulf och hans hustru bedrivit en mottagning i Tvinge, och därefter har han samlat på sig erfarenheter genom vårduppdrag inom landstinget och som hyrläkare. Hädanefter kommer han att närvara i Trekanten två gånger i veckan, då patienterna kan få hjälp med allt ifrån kirurgi till alla typer av cancersjukdomar.

– Mitt motto är att alltid tillfredsställa patienten på bästa sätt. Jag ska göra mitt yttersta för att de ska känna sig omhändertagna och glada när de går härifrån. Vi välkomnar alla patienter, även de med kronisk sjukdom; kol, hjärtsjukdomar och diabetes till exempel, berättar Ulf Olsson.

Utöver Ulf Olsson kommer två sjuksköterskor att finnas tillgängliga i Trekanten.