GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Villa drabbad av inbrott – klockor och smycken stulna

Publicerad 21 juli 2022
Foto: Mostphotos

Någon gång mellan måndagen och onsdagen ska en villa i Tegelviken, Kalmar, ha haft inbrott. Man har brutit sig in i bostaden och fått med sig gods, bland annat klockor och smycken till ett okänt värde. Polisen kommer att utföra en brottsplatsundersökning på platsen. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Ytterligare en bostad i Kalmar ska ha blivit utsatt för ett inbrottsförsök. Där hittades brytmärken på fönster men ingen ska ha lyckats ta sig in.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.