GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vittne såg bil som körde i diket – två gånger: ”Somnat vid ratten”

Publicerad 8 september 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik efter en händelse som ska ha inträffat på Röhällavägen i Färjestaden på onsdagseftermiddagen.

– Det är ett vittne som möter en personbil på vägen. Han ser att bilen saktar ner och kör av vägen ner i ett dike. Bilen kör upp från diket och sedan ner i diket igen. Vittnet konfronterar föraren som medger att han somnat vid ratten, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral i Malmö.

Varken föraren, som är i 70-årsåldern, eller personbilen ska ha skadats nämnvärt. Föraren är misstänkt för vårdslöshet i trafik.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.