GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Weeping Willows och Lisa Nilsson på turné ihop – kommer till Kalmar

“The Magic Is Real” sjunger Weeping Willows och Lisa Nilsson på den nyskrivna låten som gavs ut i oktober. Och magin verkar ha sprakat mellan artisten och bandet, för nu fortsätter de tillsammans i en julturné.
Publicerad 25 december 2021
Foto: Pär Wickholm/Pressfoto
Foto: Pär Wickholm/Pressfoto

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Den 16 december nästa år (2022) är det dags. Då kommer Weeping Willows tillsammans med Lisa Nilsson med sin storlagna julturné “Christmas Time Has Come” till ishallen i Kalmar.

– Det började med ett meddelande jag skrev på en servett i Weeping Willows loge för några år sedan. Jag hade varit gästartist på deras konsert men hade bråttom iväg och drog innan de klev av scenen. Jag skrev en hälsning där jag tackade för kvällen och erbjöd mig lite på skoj att bli deras nya bandmedlem, de tog mig på orden och bjöd in! Vi har jobbat ihop tidigare men den här gången blir det lite mer och fördjupat. Vi är så glada för att detta projekt äntligen blir av, meddelar Lisa Nilsson i en presskommentar.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.