Annons

Ytterligare en kille åtalas för grov misshandel på Tullslätten

Sedan tidigare har fyra unga män mellan 18 till 21 år åtalats efter den grova misshandeln på Tullslätten i somras. Nu åtalas ytterligare en ung man under 18 år för misshandeln.
Publicerad 7 september 2023
Misshandeln på Tullslätten spelades in av vittnen.
Misshandeln på Tullslätten spelades in av vittnen.Foto: Ur polisens förundersökning

Det var den 24 juli i år som polisen kallades till Tullslätten i Kalmar med anledning av en misshandel. Enligt uppgifter från förundersökningen ska en man och en kvinna varit ute och kört när de blivit stannade och misshandlade av ett ungdomsgäng.

Fem unga män kunde lokaliseras av polisen och gripas den 26 juli. Fyra av dem häktades och åtalades i slutet av augusti. Nu lämnar åklagare Patrick Sonevang in ytterligare ett åtal gällande den femte unga mannen, som är under 18 år.

Annons

Han åtalas likt övriga inblandade för grov misshandel. Enligt stämningsansökan ska han i samförstånd med de andra fyra unga männen misshandlat mannen i bilen genom att skalla honom i ansiktet samt slå och sparka honom på kroppen.

Den unga mannen har i förhör förnekat brott.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons