GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ytterligare en kvinna tror sig ha blivit drogad på krogen

Publicerad 5 juli 2021
Foto: Mostphotos

Enligt en anmälan till polisen har ytterligare en kvinna blivit misstänkt drogad på en krog i Kalmar. Det är den åttonde anmälan i raden om personer som uppger sig ha blivit drogade på krogen.

Det var på lördagskvällen som en kvinna i 25-årsåldern började må dåligt då hon befann sig på en krog i Kalmar.

– Hon mådde så dåligt att ambulans tillkallades och hon blev körd till sjukhus. Där har man tagit blodprov, men det har inte kommit något resultat om vad hon kan ha fått i sig, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Kvinnan tror att hon har fått något i sin drink. En anmälan om misshandel är upprättad.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.