Annons

Ytterligare inbrott i företagsbilar

Under veckan har flera företagsbilar blivit utsatta för inbrott och stöld.
Kalmar • Publicerad 4 februari 2022
Genrebild.Foto: Mostphotos

Under onsdagskvällen mellan 16-tiden och 19-tiden ska en stöld ha inträffat i en hantverkarbil som stod parkerad i Snurrom. Samtliga verktyg ska ha blivit stulna, till ett okänt värde.

– Jag har varnat om det här innan. Det är mycket sådana här stölder just nu, säger Robert Loeffel, presstalesperson region Syd.

Annons

På torsdagen var det dags igen, även den här gången i Kalmar. Klockan 6:30 upptäcktes det att någon klippt upp stängsel runt ett företags inhägnade område under natten. Någon ska sedan ha krossat fönster på tre företagsbilar och sökt igenom innehållet i bilarna. En mobilladdare ska ha stulits och en inventering ska göras för att se om ytterligare ägodelar stulits.

Två anmälningar om stöld är upprättade men det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen har tidigare sagt att de misstänker att stölderna från företagsbilar har ett samband.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons