GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

24 utvalda konstnärer ställer ut i Borgholm

På lördag, den 14 augusti, blir det vernissage för konstutställningen Jury 2021 på Galleri Stenhallen i Borgholm.
Publicerad 13 augusti 2021
Larz Lindqvist håller invigningstalet vid vernissagen för Jury 2021.
Larz Lindqvist håller invigningstalet vid vernissagen för Jury 2021.
Foto: Privat

Invigningstalare är konstnären Larz Lindqvist.

24 konstnärer med sammanlagt 45 konstverk från olika delar av Sverige har valts ut och visas upp fram till den 19 augusti.

Juryn har bestått av konstnärerna Meith Fagerqvist, Louise Hävre, Robert Oldergaarden samt Ulrica Notting från Galleri Stenhallen. De tre konstnärerna i juryn visar också upp sin konst, i en samlingsutställning i övre galleriet.

På lördagskvällen blir det konsert med jazzkänsla på Stenhallen med Julia Grenmyr på sång och Björn Erlandsson på piano.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.