GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Akvarellmålare ställer ut i Maskinhallen

Akvarellgruppen KAS ställer ut sina konstverk på Galleri Maskinhallen i Dyestad på Öland.
Publicerad 16 augusti 2021
Susanne R Forslund, Maja Nilsson, Petra Engström.
Susanne R Forslund, Maja Nilsson, Petra Engström.
Foto: Privat

Akvarellgruppen består av Maja Nilsson, Högsby, Susanne Rundlöf Forslund, Öland, Petra Engström, Stockholm och Eva Mikaelsson, Umeå. De träffades i Kas i Turkiet 2013 för att utforska akvarellens möjligheter. Nu träffas de ett antal gånger om året för att måla, inspireras och utvecklas. Resultatet har blivit en utställning som nu visas Galleri Maskinhallen. Utställningen pågår till och med den 21 augusti.

Galleri Maskinhallen, Dyestad, Öland.
Galleri Maskinhallen, Dyestad, Öland.
Foto: Privat
Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.