GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Det blir sommarens stora separatutställning på Kalmar konstmuseum

Publicerad 6 juni 2022
Foto: Linus Gunnarsson

Måleri och teckningar av konstnären Susanne Bonja visas under sommaren på en stor separatutställning på Kalmar konstmuseum.

Susanne är född i Växjö 1966 och verksam i Kalmar. Hon är utbildad i Göteborg på Dômens konstskola, Hovedskous målarskola och HDK.

”I sin konst korsar hon drömmar, fantasi och fiktion med fragment av minnesbilder från sitt eget liv. Målningarna är iscensättningar, där lager på lager arbetats fram till ett motiv som triggar betraktarens fantasi. Måleriet får ta tid och hon söker länge efter rätt färgskala, perspektiv och stämning”, skriver Kalmar konstmuseum i ett pressutskick.

Utställningen går att se från och med 11 juni till och med 18 september.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.