unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!

Erika satsar på digital konstutställning

Erika Givells konstutställning på Ekebyhovs slott ställdes in. Istället tog hon beslutet att satsa på en digital utställning.
Foto: Privat

Konstnären Erika Givell skulle ha ställt ut sina målningar tillsammans med glaskonstnären Bodil Magnusson på Ekebyhovs slott på Ekerö. Men precis som så mycket annat just nu ställdes utställningen in. Istället tog Erika beslutet att göra en egen utställning genom att hänga upp sina målningar i ateljén hemma i Mönsterås. Dessutom går den att se digitalt på hennes hemsida.

Hennes målningar har titlar som ”Jag släpper dig fri” , ”Lyssnar” och ”Sammanlänkat”.

– Många titlar kommer tillbaka. Att vara fri, att släppa sig själv fri. Jag har gjort fler målningar som jag sedan förstått handlar om det, kommenterar Erika Givell.

På hennes hemsida går det även att se info om kommande utställningar, som Erika hoppas blir av.

– Mina målningar berättar för mig om vad som är viktigt för mig just nu. Jag tänker att vi är sammanlänkade med andra människor, djur, växter, alltet. Vi befinner oss alla i en rörelse, fortsätter Erika Givell.

Utställningen pågår till och med den 30 juni.

3 bilder
enlarge

Läs mer