GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Feel good-författare till Nybro bibliotek

Publicerad 19 april 2022
Foto: Mostphotos

Det blir feel good på Nybro bibliotek den 20 april. Då gästas nämligen biblioteket av författaren Kristin Emilsson, som skrivit ett flertal feel good-böcker, och där den senaste boken ”Julen enligt Julia” får en uppföljare till sommaren.

Författaren har dessutom anknytning till Nybro.

”Hennes mormor växte upp här i trakterna och dessutom så spenderar Kristin många av sina somrar här. Kanske kan det till och med vara så att en av hennes romaner, In i minsta detalj, har tagit inspiration av Nybro? Boken In i minsta detalj handlar om paret Freja och Anton som lämnar Stockholm för den lilla småländska glasbruksorten, där de flesta affärer har lagt ner och där det vid första anblick inte ser ut att hända så mycket. Men kanske händer det mer än vad man tror?” skriver Nybro bibliotek i ett pressmeddelande.

Under författarbesöket kommer Kristin att samtala om sina böcker och sitt författarskap tillsammans med bibliotekarien Therese Lundblad.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.