unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Nyheterarrow-down
  2. Avdelningararrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
Filmtipset

Filmtips: Humor, romantik och science fiction

Palm Springs (Film, ute nu på bio)
”Trots en del svärta är “Palm Springs” ett riktigt glädjepiller som bjuder på många gapskratt och varm romantik.” Viktor Jerner recenserar Palm Springs.
”Trots en del svärta är “Palm Springs” ett riktigt glädjepiller som bjuder på många gapskratt och varm romantik.” Viktor Jerner recenserar Palm Springs.
Foto: NonStop Entertainment

Sedan Harold Ramis snillrika komedisuccé “Groundhog Day” (1993) har så kallade “time loop-filmer” varit ständigt återkommande. Berättelser där huvudkaraktären har fastnat i en loop där hen återupplever en situation eller tidsperiod om och om igen kan även formas till action (“Edge of Tomorrow”, 2014) likväl som skräck (“Happy Death Day”, 2017). Max Barbakows “Palm Springs” lägger vikten på komiska fronten när den utforskar hur kringdrivaren Nyles (Andy Samberg) och brudtärnan Sarah (Cristin Milioti) träffas på ett obekvämt bröllop som de båda helst bara vill lämna så fort som möjligt. Olyckligt nog fastnar de i en tidsloop istället och tvingas delta på bröllopet gång på gång. I takt med att de försöker hitta ett sätt att ta sig tillbaka till verkligheten lär de känna varandra närmare, på gott och ont. Trots en del svärta är “Palm Springs” ett riktigt glädjepiller som bjuder på många gapskratt och varm romantik.