GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fler biljetter släpps till konst-erter i Kalmar

Persona galleri släpper ytterligare platser till föreställningarna av ”Konst-erter” den 18 juni.
Publicerad 17 juni 2021
Pernilla Ingvarsdotter och Margareta Nilsson.
Pernilla Ingvarsdotter och Margareta Nilsson.
Foto: Pressbild

Orsaken är publikintresset och de lättade covid-restriktionerna.

”Vi ger sex halvtimmeslånga konserter utomhus med sopranen Pernilla Ingvarsdotter och harpisten Margareta Nilsson. Samtidigt sker en konst-performance framför publiken där konstnären Johan Hjärtstrand målar ett minnesverk med inspiration från musiken och åskådarna. Konst-erter är ett nytt spännande konstnärligt koncept. Intresset hos publiken är stort så därför väljer vi att tillföra ytterligare 30 biljetter, fortfarande givetvis med avstånd utomhus”, meddelar Jonas Hellberg på Persona galleri.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.