GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Gratis och humoristisk dansföreställning om bakverk

En salig blandning av dans, humor, godsaker och dikt möts i föreställningen Bakverk på Byteatern.
Tre sockerbagare i föreställningen Bakverk.
Tre sockerbagare i föreställningen Bakverk.
Foto: Jennifer Drotz Ruhn

Dansföreställningen Bakverk utgår från poeten Lina Ekdahls texter och sattes upp första gången 1999. Föreställningen bjuder på humor, dikt och dans bland prinsesstårtor och andra bakverk. Tanken var att föreställningen skulle visats på teatern men med tanke på rådande läge i länet väljer man att visa den digitalt istället.

– Den är för barn från tre år och uppåt men passar alla som någon gång varit tre år, säger dansutvecklare Kristina Flygare, i ett pressmeddelande.

Föreställningen Bakverk visas gratis på Byteaterns hemsida mellan 3-9 maj. Efter föreställningen finns det även en möjlighet att själv få dansa med en filmad workshop, även den finns på hemsidan.

Läs mer