GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Här är hela Ivar Kreuger-gänget

En hel del välbekanta ansikten från Kalmarscenen, men även några nya, ska vara med och levandegöra finansmannen Ivar Kreugers liv och livsverk.
Publicerad 7 juni 2021 • Uppdaterad 13 augusti 2021
Hela ensemblen till musikalen ”Ivar”.
Hela ensemblen till musikalen ”Ivar”.
Foto: Pressbild

Hela ensemblen presenterades på söndagen.

Jan Dzedins, skådespelare, regissör och för närvarande kulturchef i Emmaboda, kommer att spela huvudrollen som Ivar Kreuger.

Magnus Kviske har en berättarroll som den påhittade karaktären Stickan som för handlingen framåt.

Den unge Kreuger spelas av inte bara en utan två barn: 11-åringarna Maja Persson från Kalmar och Alvar Hultqvist från Vimmerby.

I övriga roller hittar vi Amanda Mårtensson, Mathias Sundén, Fanny Reje Franzén, Martin Ibohm, Jan Kerbosch och Simon Almljung Törngren.

Musiken är skriven av Michael Ländin, manus av Jonas Hellberg. Mia Nilsson regisserar, Martina Sundén producerar och kapellmästare är Olof Lövmo.

”Ivar” har premiär på Kalmar Teater i mars 2022.

Simon KarlssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.