GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kammarmusikföreningen bjuder in till sex konserter

Publicerad 31 augusti 2021
Victoria Stjerna och Emma Johansson är först ut på programmet.
Victoria Stjerna och Emma Johansson är först ut på programmet.
Foto: Pressbilder

I fjol kunde endast en av sex planerade konserter genomföras. I år hoppas Kammarmusikföreningen i Kalmar på att kunna genomföra alla sex.

– Den senaste konserten var för nästan ett år sedan. Det känns väldigt fint att kunna komma igång så smått igen. Vi har planerat för en full säsong och hoppas kunna genomföra den, säger Kammarmusikföreningens ordförande Sten Franzén.

Först ut är Victoria Stjerna på violin och Emma Johansson på piano. Duon har spelat tillsammans sedan 2015 och har uppträtt på ett flertal festivaler och konserthus i Sverige.

– Vi tycker att vi har fått ihop ett intressant program som är väldigt varierat. Det känns fint att kunna bjuda Kalmarpubliken på de här konserterna.

Spelschema

15 september 2021

Victoria Stjerna - violin

Emma Johansson - piano

13 oktober 2021

Trio Zephyra

Åshild Henriksen - valthorn

Dan Almgren - violin

Beniko Nakajima - piano

10 november 2021

Laura Michelin - flöjt

Roland Pöntinen - piano

9 februari

Markus Becker - piano

9 mars

Gunilla Backman - sång

Joakim Holgersson - piano

6 april

Chiaroscuro Quartet - internationell stråkkvartett

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.