GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Konserter med Camerata Nordica och två prisbelönta solister

Camerata Nordicas höstsäsong inleds med solisterna Mélodie Zhao, piano och Matilda Lloyd, trumpet. Ledare är den skotske violinisten Colin Scobe.
Publicerad 2 september 2021 • Uppdaterad 2 september 2021
Camerata Nordica
Camerata Nordica
Foto: Jonas Lindstrom

– Det är spännande att konsertserien äntligen kan genomföras efter att coronapandemin inneburit att produktionen ställts in flera gånger, säger Zéphyrin Rey-Bellet, orkesterchef för Camerata Nordica, i ett pressutskick.

Konserterna kommer att ske 3-7 september i Mönsterås, Falkenberg, Varberg, Oskarshamn och Kalmar.

– Med tanke på pandemin och den begränsade publik som vi kan välkomna i konsertsalarna har vi beslutat att inte erbjuda säsongskort i år. Biljetter kommer att finnas tillgängliga på Camerata Nordicas hemsida en månad före varje konsertserie för att vi ska kunna vara flexibla, säger Zéphyrin Rey-Bellet.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar kalmarposten med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.