GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu släpps fler biljetter till Danskjävlar

När regeringen meddelade att de flesta restriktionerna hävs den 29 september ändrades spelreglerna för arrangörer och evenemang.
Publicerad 16 september 2021
Bild från Byteatern Kalmar länsteaters musikal "Danskjävlar" med premiär hösten 2021.
Bild från Byteatern Kalmar länsteaters musikal "Danskjävlar" med premiär hösten 2021.
Foto: Byteatern

För Byteatern Kalmar Länsteater innebär det att man från och med den 30 september släpper alla platser i salongen till föreställningen Danskjävlar. Totalt släpps 189 platser till varje föreställning.

– Det är många som vill se föreställningen som inte fått tag i biljetter, nu känns det fint fler får möjligheten, säger Monica Wilderoth, konstnärlig teaterchef på Byteatern Kalmar Länsteater, i ett pressutskick.

Danskjävlar spelar till 10 oktober.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.