GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tantarmé i betong ställs ut på galleri i Kalmar

Utställningen ”Tantfullness” av konstnären Susanna Arwin som kommer att visas på Persona galleri i Kalmar.
Foto: Ewa Stackelberg

Utställningen visar konstnärens Tantarmé i betong, nya handväskor i glas från Orranäs glasbruk och tavlor tillverkade i handgjort linnepapper.

Foto: Pressbild

– Min utställning handlar om den svenska tantens civilkurage, hennes mod och förmåga att vara vanlig när det blåser, säger konstnären Susanna Arwin, i ett pressmeddelande.

Foto: Pressbild

– Jag är mycket glad att få presentera Susannas konst för Kalmarpubliken. Självklart kommer även hennes mest uppmärksammade verk att visas i galleriet. Skulpturen med tanten med handväskan tillhör tillsammans med Carl Fredrik Reuterswärds skulptur Non-Violence ett av Sveriges mest uppmärksammade konstverk i modern tid, säger Jonas Hellberg, gallerist.

Läs mer