GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Blöt och nerkyld kvinna sökte skydd – misstänks för olaga intrång

En kvinna misstänks för olaga intrång efter att ha sökt skydd när hon var blöt och nerkyld.
Publicerad 18 november 2021 • Uppdaterad 18 november 2021
Genrefoto: Per Boge/Mostphotos
Genrefoto: Per Boge/Mostphotos

Vid 9.30-tiden på onsdagsförmiddagen kontaktades polisen med anledning av ett olaga intrång i ett garage på Mölstadsvägen i Mönsterås.

– Det var en kvinna som gick in i ett garage för att värma sig. Hon var blöt och nerkyld. Det var olåst till garaget och hon gick in där och satte sig för att värma sig. De som bodde där såg det och ringde polisen, säger Robert Loeffel, Kalmarpolisens presstalesperson.

Polisen åkte till platsen och kontrollerade kvinna, som är i 30-årsåldern.

– Vi körde bort henne och lämnade av henne på en annan plats, säger Robert Loeffel.

Under onsdagen inträffade även ett hemfridsbrott på Mölstadsvägen. Lär mer om det här:

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.