Annons

Flera bilar utsatta för bensinstölder i Mönsterås

Tre bilar ska ha blivit utsatta för bensinstöld i Mönsterås under måndagen. Två av bilarna har fått sina tankar borrade.
Mönsterås • Publicerad 10 oktober 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

På måndagsförmiddagen vid 11-tiden larmades räddningstjänsten till centrala Mönsterås efter att ha fått in ett larm och utsläpp. På plats visar det sig att en bil fått sin tank borrad, men inget hade läckt och räddningstjänsten behövde därför inte göra något på platsen, meddelar Trygghet- och larmcentralen.

En stund senare, vid klockan 13, får räddningstjänsten larm om ännu ett utsläpp. Även där hade en tank blivit borrad och läckt en mindre mängd. Räddningstjänsten fick därför lägga ut absol på platsen.

När en person skulle gå ut till sin bil på en annan plats i Mönsterås i morse märkte hen att bilens tank var slangad och att en mindre mängd drivmedel hade läckt. Räddningstjänsten kom till platsen vid 7.30 och behövde även där lägga ut absol.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons