GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Föreningen kallar till krismöte – pengarna slut

Blomstermåla Folkets hus-förening kallar till ett akut krismöte då föreningens pengar tar slut i mars, det rapporterar P4 Kalmar.
Mönsterås • Publicerad 20 januari 2023
Folkets hus i Blomstermåla, Mönsterås kommun.
Folkets hus i Blomstermåla, Mönsterås kommun.Foto: Mostphotos

Vikande intäkter, höga räntor och stigande energikostnader ligger bakom den akuta krisen. Utöver det har föreningen ett föreläggande om brandskydd som är kostsamt, berättar kanalen.

Men brandskydden är ett litet problem i krisen, skriver föreningen i ett brev till kommunens ledande politiker. I vår får föreningen verksamhetsbidrag på omkring en miljon kronor, men enligt föreningen kommer bidraget inte räcka längre än till augusti.

Samtliga politiska partier är kallade till mötet den 1 februari.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.