GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inbrott vid byggarbetsplats – två företag utsatta för stölder

Publicerad 4 januari 2023
.
.Foto: Mostphotos

Under nyårshelgen ska en byggarbetsplats på Jacobs gränd i Mönsterås haft inbrott. Två företag på platsen ska ha blivit bestulna på bland annat verktyg.

– Det ena företaget har blivit av med två borrmaskiner, skruvdragare och batterier till ett värde av 6 000 kronor. Det andra företaget har blivit av med ett tiotal olika elverktyg, batterier och andra verktyg. Där finns inget värde utsatt, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Två anmälningar om stöld genom inbrott är upprättade. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.