GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inga misstankar om brott efter branden i Cedergrens hönsstall

I juni brann ett av äggproducenten CA Cedergrens hönsstall i Fliseryd, Mönsterås kommun, ner till grunden. Nära 100 000 höns ska ha dött i lågorna. Nu har polisens förundersökning lagts ner.
Publicerad 12 juli 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Agnes Aronsson

Räddningstjänst från fem olika stationer var på platsen och helikoptrar vattenbombade branden ovanifrån. Efter branden genomförde polisen en teknisk undersökning av platsen.

– Våra tekniker kom fram till att inga misstankar om brott kan kopplas till branden. Vi har inte hittat några brandfarliga vätskor eller tecken på intrång i fastigheten, säger polisens utredningsledare Therese Bramhagen, till SVT Nyheter Småland.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.