GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kollegorna Adam och Jan från Mönsterås skrapade fram vinst i Nyhetsmorgon

Under tisdagen skrapade Mönsteråsborna Adam och Jan fram 100 000 kronor i Nyhetsmorgon i TV4. Vinsten ger ett trevligt tillskott i studentkassan för Adam och Jan planerar att resa.
Publicerad 26 juli 2022
Jan och Adam från Mönsterås vann 100 000 kronor i Triss på TV4 Nyhetsmorgon.
Jan och Adam från Mönsterås vann 100 000 kronor i Triss på TV4 Nyhetsmorgon.Foto: Privat

Kollegorna Adam och Jan har som fredagstradition att skrapa en dubbeltriss tillsammans. Så har vännerna avslutat arbetsveckan i över två års tid.

– Vi köper en dubbellott och skrapar hälften var. Denna gång satt vi i bilen när vi skrapade fram de tre tv-rutorna, berättar vinnarna i ett pressmeddelande.

I studion slog de ihop sina turnummer fyra och tretton, och valde därför lott nummer sjutton när det var dags för skrapet. Det gav de glada kollegorna en vinst om 100 000 kronor.

– Jag ska börja plugga polisutbildningen till hösten så vinsten blir ett fint tillskott till studentkassan, säger Adam.

– Jag vill unna mig något kul. Jag ska åka på en resa, säger Jan.

Lotten som ledde till kollegornas skrap i TV4 Nyhetsmorgon var köpt på OKQ8 Mönsterås.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.