GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Cyklist påkörd i korsning

Publicerad 23 september 2022 • Uppdaterad 23 september 2022
Ambulans. Arkivbild.
Ambulans. Arkivbild.Foto: Agnes Aronsson

Klockan 09.44 på fredagen larmades inkommer uppgifter till SOS Alarm om att det skett en trafikolycka i korsningen Parkgatan/Bryggerigatan i Mönsterås.

– Det var en cyklist som blev påkörd av en personbil. Det är ganska lugnt på platsen. Räddningstjänst, polis och ambulans har varit på plats. Jag vet dessvärre inget om skadeläget, säger Viktoria Björkman vid Trygghets- och larmcentralen i Kalmar.

Vid 10.40-tiden började insatsen att avvecklas.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.