GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Väg 646 har rasat ner: ”Vägen har gett med sig”

Publicerad 17 januari 2023
Räddningstjänst. Arkivbild
Räddningstjänst. ArkivbildFoto: Agnes Aronsson

Klockan 09.21 på tisdagen larmas räddningstjänst med anledning av ras/skred vid väg 646 i Fliseryd, där ån går under vägen.

– Vägen har gett med sig och man stänger av trafiken mellan Oskarshamn och Fliseryd. I det här läget står räddningstjänst och stoppar trafiken till Trafikverket är på plats och får ta över, säger Camilla Nilsson, vid klockan 09.55.

Trafikverket skriver att det är en trumma som har rasat och att vägen beräknas vara avstängd till och med vecka 4. Omledning sker via väg 641 / Mönsterås.

Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

Här ska raset ha skett enligt larmet:

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.