GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man betalade i förskott – lurades på 65 000 kronor

Publicerad 3 juni 2022
Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos
Genrefoto: Mickes fotosida/Mostphotos

Polisen har upprättat en anmälan om annonsbedrägeri. En man i 55-årsåldern i Mönsterås ska ha tagit kontakt med en säljare för att köpa en husbil.

– De kom överens om att han skulle betala 65 000 kronor i förskott och sedan 65 000 kronor när han fått husbilen. Han betalade förskottet men har inte fått husbilen och får inte kontakt med säljaren, säger Eva-Lotta Hermansson Truedsson, kommunikatör vid polisen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.