Annons

Man vårdas på sjukhus med allvarliga skador efter misstänkt mordförsök

Under onsdagskvällen ska en man i 50-årsåldern ha blivit utsatt för ett misstänkt mordförsök på en restaurang i Mönsterås.
Publicerad 16 februari 2022 • Uppdaterad 17 februari 2022
Genrefoto: Michael Hoffman/Mostphotos
Genrefoto: Michael Hoffman/Mostphotos

Det var vid klockan 20.46 på onsdagskvällen som en man blev huggen eller skuren av en eller flera gärningspersoner. Det misstänkta mordförsöket ska ha skett i en restauranglokal i Mönsterås. Polis och ambulanssjukvård skickades till platsen.

Mannen fördes till sjukhus med ambulans och under torsdagsmorgonen vid 7-tiden vårdades han på intensivvårdsavdelningen (IVA) med allvarliga skador, enligt uppgifter från Region Kalmar län. Mannen är i 50-årsåldern och har sin hemort utanför Kalmar län.

Annons

– Vi har inte kunnat prata med honom under morgonen då han får medicinsk vård. Under natten har vi jobbat med tekniker och knackat dörr i området, säger Robert Loeffel, polisens presstalesperson region Syd.

Händelsen rubriceras som försök till mord alternativt försök till dråp. Brottsplatsen är avspärrad och ännu finns ingen misstänkt eller gripen för brottet.

Agnes AronssonSkicka e-post
Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons