GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misshandel: Tonåringar började slåss på skola

Mönsterås • Publicerad 10 november 2022
Montage.
Montage.Foto: Mostphotos

Det var under onsdagsmorgonen som två pojkar, bägge under 15 år, började bråka med varandra på en högstadieskola i Mönsterås. Under bråket ska den ena pojken lyft upp den andra mot väggen och utdelat slag mot huvudet som orsakade rodnad och svullnad.

En av pojkarna misstänks därför för misshandel. Under dagen ska även en motanmälan gjorts gällande ofredande, eftersom en av pojkarna fått ta emot okvädningsord från den andre.

Ärendet rubriceras som misshandel och ofredande.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.