GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ny förmedlingsverksamhet för husbilar och husvagnar startar i Ålem

Snart kommer ett nytt företag till Ålem. Det är Vincents Husbil & Husvagn i Varberg som expanderar genom att starta upp en förmedling av fritidsfordon på en fastighet i området efter sommaren.
Publicerad 13 juli 2022
Vincent Schaffler, VD för Vincents Husbil & Husvagn.
Vincent Schaffler, VD för Vincents Husbil & Husvagn.Foto: Pressbild

På fastigheten i Ålem finns idag redan ett antal byggnader vilka kommer att anpassas för Vincents förmedlingsverksamhet. På platsen finns även en annan verksamhet som kommer finnas kvar.

– Vi har inte själva behov av en riktigt så stor yta som 16 000 kvadratmeter och därför har vi ansökt om detaljplaneändring från serviceanläggning till bredare ändamål, säger Vincent Schaffler, VD för Vincents Husbil & Husvagn, i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Vi hade gärna välkomnat fler företag som exempelvis fordonsbesiktning eller verkstadsföretag som grannar till vår husbils- och husvagnsförmedling,

Det här är fastigheten i Ålem som förvärvats av Vincents Husbil & Husvagn.
Det här är fastigheten i Ålem som förvärvats av Vincents Husbil & Husvagn.Foto: Pressbild

Vincent Schaffler var först i Sverige med förmedlingsverksamhet för fritidsfordon och arbetade från början främst med motorcyklar genom import från Tyskland. Några år senare ändrade han bana och satsade istället på att förmedla husvagnar och husbilar. Idag finns anläggningen i Varberg vid motorväg E6, men snart alltså också i Ålem.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.