GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Okänd gjorde inbrott i fritidshus – anmälan har upprättats

Publicerad 2 augusti 2022
Foto: Agnes Aronsson

Någon gång mellan den 1 augusti förra året och 1 december förra året inträffade ett inbrott i ett fritidshus i Mönsterås kommun.

– Fritidshuset är i Ruda, men ägaren bor inte i Sverige så det är därför inte brottet har anmälts förrän nu. Man har brutit upp ett hänglås och varit inne i sommarhuset och stulit verktyg, så som borr, yxa och tång. Det finns inget angivet godsvärde, säger Thomas Johansson som är kommunikatör hos polisen.

Brottsrubriceringen är stöld genom inbrott från fritidshus och det finns i nuläget ingen misstänkt. Målsägaren är en man i 70-årsåldern.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.