GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Okänd person försökte stjäla bil ur garage

”Det finns tydliga tecken på stöldförsök på bilen”, säger polisens presstalesperson.
Publicerad 7 oktober 2021
Genrefoto. Mostphotos
Genrefoto. Mostphotos
Foto: arne-andersson

Någon gång mellan den 1 september och den 6 oktober ska det ha skett ett bilstöldsförsök på Sjögatan i Mönsterås.

– Det finns en fastighet som man ska sälja, och när man håller på och rensar och gör i ordning inför försäljning upptäcker man att det i garaget står en bil som någon har försökt stjäla genom tjuvkoppling. Det finns tydliga tecken på stöldförsök på bilen, säger Thomas Johansson, som är polisens presstalesperson.

Det ska däremot inte ha funnits några tecken på inbrott på garaget. Några vittnen till stöldförsöket ska inte finnas. Brottsrubriceringen är inbrott/stöld och försök till tillgrepp av fortskaffningsmedel. Gärningspersonen är i nuläget okänd.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.