GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bil krockade med cyklister och försökte smita – blev jagad av annan trafikant

Under tisdagen vid 13-tiden inkom larm om en trafikolycka på E22 i höjd med Sporsjö, Kalmar kommun.
Publicerad 30 augusti 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

Det ska ha enligt polisen ha skett en kollision mellan en personbil och cyklister. Personbilen ska efter krocken ha lämnat platsen men förföljdes av en annan trafikant som på detta sätt kunde hjälpa polisen få stopp på fordonet i höjd med Ålem, Mönsterås kommun.

Enligt initiala uppgifter från polisen är tre cyklister omhändertagna av ambulanspersonal, men deras skadeläge och om de behöver sjukhusvård är oklart.

Föraren till bilen som avvek från platsen är en man i 80-årsåldern, meddelar polisen. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada och smitning från trafikolycksplats.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.