GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen genomförde fordonskontroller – två fast för brott

Publicerad 24 juli 2022
Genrefoto: Thomas Möller/Mostphotos
Genrefoto: Thomas Möller/Mostphotos

Under torsdagen genomförde polisen fordonskontroller i Blomstermåla, Mönsterås kommun. Vid 17-tiden stoppades en man i 35-årsåldern. Han körde utan körkort och ska även ha gjort detta tidigare, så därför misstänks han nu för grov olovlig körning. I bilen hittas också en mobiltelefon som polisen misstänker är stulen.

Vid 19-tiden samma dag stoppades ännu en körkortslös man i Blomstermåla av polis. Han är i 45-årsåldern och misstänks för grov olovlig körning, då även han kört utan körkort tidigare.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.