GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Polisen gjorde husrannsakan hos par – misstänks för narkotika- och vapenbrott

Publicerad 26 augusti 2022
Genrefoto: Lennart Angermann/Mostphotos
Genrefoto: Lennart Angermann/Mostphotos

Två personer, en man och en kvinna i 25-årsåldern i Mönsterås kommun, har gripits misstänkta för grovt narkotikabrott. Paret misstänks även för grovt vapenbrott, brott mot alkohollagen och grovt brott mot dopningslagen, innehav.

– Det här är ett ärende på en mindre ort i kommunen. I går gjorde vi husrannsakan på en adress efter ett utredningsärende. När vi gör husrannsakan anträffar vi narkotika i en större mängd samt vapen. Mannen och kvinnan greps och anhölls för narkotikabrottet, så får vi se vad resten leder till. Vapnet ska undersökas för att se så att det är funktionsdugligt. Vid husrannsakan anträffades även mindre mängd dopingpreparat och en hembränningsapparat, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.