GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stal mobiltelefon på vårdcentral – upptäcktes kort därefter

En anställd på Mönsterås vårdcentral ska ha fått sin mobiltelefon stulen, men lyckades snabbt få tillbaka den. Detta enligt en anmälan till polisen.
Mönsterås • Publicerad 4 januari 2022
Foto: Mostphotos

Under måndagen vid 14-tiden ska en anställd ha lämnat sin mobiltelefon på kontoret och gått iväg en stund. När personen kom tillbaka var telefonen borta.

En stund senare lyckades personalen dock hitta den skyldige och konfrontera honom. Den anställda fick tillbaka sin mobiltelefon och en man i 55-årsåldern är nu misstänkt för stöld.

Hedda OttestamSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.