GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stölder, olaga intrång och nedskräpning

På onsdagsmorgonen får polisen in flera anmälningar från Blomstermåla.
Publicerad 22 september 2022
Polis Arkivbild
Polis ArkivbildFoto: Agnes Aronsson

Den ena anmälningen gäller en dieselstöld från en bil. Där har man borrat hål i tanken och stulit cirka 10 liter diesel. Från en annan bil har man stulit en katalysator.

Den tredje anmälningen gäller olaga intrång och nedskräpning.

– Där har man tagit sig in på ett inhägnat område som tillhör ett företag. Man har lyft av en grind för att komma in. Där har man slängt ut massa skräp i form av kläder, frukt, skor och kaffe, säger Robert Loeffel, presstalesperson vid polisen.

Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.