GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stor vattenläcka drabbade många hushåll

Publicerad 29 januari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mostphotos

På lördagen upptäcktes en stor vattenläcka i Blomstermåla. Enligt Mönsterås kommun var stora delar av Sandbäckshult, Blomstermåla, Ålem, Ålems kyrkby, södra Timmernabben, Pataholm, Patamalm och Korpemåla utan kommunalt vatten

”Just nu pågår reparationsarbete av vattenläckan. När vattnet kommer tillbaka kan det vara mycket missfärgning och luft i vattnet som kommer att försvinna”, skrev Mönsterås kommun vid 10-tiden på lördagen.

Vid klockan 11.30 meddelade kommunen att ”vattenläckan är bortstängd och vattnet är på väg tillbaka”. Ett reparationsarbete pågår och tryckvariationer och brunt vatten kan uppstå i dricksvattennätet när vattnet är åter.

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.