GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Träffpunkter stänger tillfälligt på grund av smittspridning

Publicerad 3 januari 2022
Genrefoto: Mostphotos
Genrefoto: Mostphotos

Mönsterås kommun stänger all träffpunktsverksamhet från och med i dag, måndag, och två veckor framåt. Beslutet har tagits för att värna om brukarnas och besökarnas hälsa då det både finns magsjuka och förkylningar i verksamheten, samt att de arbetar för att minska smittspridningen.

Kommunen ber den som besöker deras särskilda boenden att vara extra försiktig med noggrann handtvätt, hålla avstånd och gärna använda munskydd och i övrigt följa besöksrutinerna. Vid symtom ska besök helt avstås.

Agnes AronssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.