GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tre män frihetsberövade för häleri – polis hittade gods i bil

Mönsterås • Publicerad 11 november 2022
Genrebild.
Genrebild.

Vid lunchtid under onsdagen kunde polis stanna en personbil i Blomstermåla som polisen uppfattade som intressant. I bilen fanns tre män i 60, 50-och 40-årsåldern samt gods som polisen omhändertog. De tre männen misstänks nu för häleri.

– Polisen frihetsberövade alla tre strax efter gripandet och när de kollade i bilen uppstod misstanke om häleri. Det måste ha varit en hel del gods eftersom det var uppenbart för polisen att det inte tillhörde männen, säger polisens presstalesperson Eva-Lotta Hermansson-Truedsson.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.