GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

250 kg kärlek ser fram emot spelningen i Nybro: ”Galet ös!”

Den 30 april kommer gatorna i Nybro att fyllas med uppemot 700 bilar. Då är det nämligen dags den årliga cruisingen. På kvällen gör Nybro Vikings Cruisingfest på Kristallen comeback efter ett pandemiuppehåll. Bandet 250 kg kärlek ser fram emot att bidra till feststämningen.
– Det ska bli väldigt kul! säger Anders Kedhammar, 250 kg Kärlek.
Publicerad 20 april 2022
Publiken kan förvänta sig ny musik under spelningen.
Publiken kan förvänta sig ny musik under spelningen.Foto: Pressbild

250 kg kärlek bildades i slutet av 90-talet av ett gäng kompisar i Fryshuset i Stockholm. Bandet fick snabbt en dunderhit med låten Naken som gick som en löpeld över landet.

När KalmarPosten når sångaren Anders Kedhammar sitter han på Kastrup i väntan på flyget till Spanien. Förhoppningsvis tar Anders med sig den spanska solen till Nybro den 30 april.

– Vi hoppas på mycket folk och att vädret blir bra. Cruisingen har supergott rykte och är väldigt organiserad. Det ska bli kul att kolla på bilarna! Det här är vår typ av publik så det kommer att bli svinkul!

Precis som för de flesta i musikbranschen har spelningarna för 250 kg kärlek varit få under pandemin. Dock har det medfört en hel del ny musik.

– Vi har massa nya sköna låtar. Även de som har sett oss många gånger får en ny chans att bli kränkta. Vi har inte kränkt färdigt ännu, säger Anders och skrattar.

Vad kan publiken vänta sig?

– Det kommer att bli ett galet ös, det brukar det vara. Mycket humor, mycket skratt och mycket svett. Vi hoppas så många som möjligt kommer till Nybro och stöttar de som fixar evenemangen. Nu kör vi och sparkar igång Sverige igen!

Linus GunnarssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.