Annons

Åkerström ställer ut konst i KIKAIN

Sångerskan och konstnären CajsaStina Åkerström ställer ut sin konst i KIKAIN i Kalmar.
Kalmar • Publicerad 19 juni 2023
Cajsa Stina Åkerström ställer ut konst i KIKAIN.
Cajsa Stina Åkerström ställer ut konst i KIKAIN.Foto: Pressbild

I sommar ställer sångerskan och konstnären CajsaStina Åkerström ut nio målningar i KIKAIN i Dryadenparken i Kalmar. Utställningen gjorde entré den 18 juni och kommer visas under fem veckor.

– Jag är van vid att sjunga på utomhuskonserter under sommaren. Det känns därför roligt att få visa min konst i en utomhus-utställning. KIKAIN är en jättefin paviljong för konst som alla kan besöka och se. Öppen och tillgänglig för alla. Gilbert Magnusson som driver utställningslokalen ska verkligen ha en eloge, säger CajsaStina Åkerström.

Annons

I juni 2021 debuterade CajsaStina Åkerström som konstnär på Persona galleri i Kalmar med utställningen ”Den allvarsamma leken”. Sedan dess har hon fortsatt att måla på heltid och har haft flera egna separatutställningar.

Linn SvenssonSkicka e-post
Så här jobbar Kalmarposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons